TV-sztárok

Berki Krisztián megváltoztatta Schirilla György életét

Az Édes Élet sztárjának, Berki Krisztiánnak végül sikerült átúsznia a jéghideg Dunát. Az emberfeletti teljesítmény, nemcsak Berki, de mentora, Schirilla György életét is megváltoztatta.
Fotó: TV2/Édes Élet
Fotó: TV2/Édes Élet

Az első pillanatokban úgy tűnt, a jeges Duna kifog Berki Krisztiánon, végül mégiscsak sikerült átúsznia egyik partról a másikra. Az Édes Élet sztárja szerda reggel a Mokkában mesélt a nagy esemény kulisszatitkairól.

Egy időre leromlott a látása és a hallása is

“Volt bennem némi félsz, de fontos, hogy amibe belekezdesz, azt fejezd is be. A legrosszabb az volt, amikor már az egész testem a vízben volt, és nem kaptam levegőt. Mintha egy jóval kisebb ruha lett volna rajtad. A látásom és a hallásom is elment egy kicsit. A vízben csak magamra tudtam figyelni, a külső zajokat egyáltalán nem is hallottam” – árulta el Berki. Emberfeletti teljesítménye nemcsak az ő saját életét változtatta meg, hanem mentoráét, Schirilla Györgyét is .

Berki kozmetikushoz vitte Schirillát

“Volt egy fogadásunk Krisztiánnal: abban egyeztünk meg, hogy ha átússza a Dunát, akkor én elmegyek vele egy kozmetikushoz, hogy megszabaduljak a szemöldökömtől” – árulta el a szerda reggeli Mokkában a telefonon bejelentkező folyamátúszó, aki harminc éve növesztett dús szemöldökétől egy pillanat alatt szabadult meg. „Nekem is megváltozott most az életem. A tanítványaim, a feleségem és a gyerekeim is nagyon elégedettek. Havonta el is fogok járni kozmetikushoz” – mondta Schirilla, akire tanítványa is nagyon büszke.

Nézd meg, hogyan küzdött meg Berki Krisztián a jéghideg Dunával!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top