TV-sztárok

Elhalasztja az esküvőjét Mádai Vivien

A műsorvezetőt tavaly karácsonykor jegyezték el, ám a frigy még jó ideig várat magára – tudtuk meg Mádai Vivientől, aki azt is elárulta, hogy mi az oka mindennek.

Tegnap este rendezték meg az Osvárt Andrea főszereplésével készült Megdönteni Hajnal Tímeát című film gálapremierjét, ahol – persze sok más hazai híresség mellett – Mádai Vivien is megjelent.

Vivi jövőre áll – másodszor – oltár elé

Az MTVA műsorvezetőjét az utóbbi időben nemigen lehetett látni rendezvényeken, ez pedig – mint azt megtudtuk – bizony nem véletlen. “Kicsit sok volt nekem az elmúlt időszak, ezért döntöttem amellett, hogy egy ideig tudatosan kerülöm a médiát” – indította a beszélgetést Vivi, aki Nagy Adri és Lola társaságában nézte meg, kik és hogyan próbálják meghódítani a vásznon Osvárt Andreát

Elhalasztja az esküvőjét Mádai VivienAz egyszer már elvált Mádai egyébként köszöni szépen, remekül érzi magát, különböző rendezvényeken háziasszonykodik, kisebb projekteken dolgozik, mindemellett pedig a magánélete is sínen van. Kedvesével – aki tavaly karácsonykor kérte meg a kezét – bőszen tervezik az esküvőt, ám eddig nem minden alakul az elképzeléseik szerint: az időponttal például nagy gondban vannak. “Úgy volt, hogy idén nyáron házasodunk össze, de a frigy átcsúszik jövő nyárra vagy kora őszre. Tudod, mindent leszervezni, helyszín, vendéglista – nem egyszerű összehozni. Ráadásul itt olyan elszánt menyasszonyok vannak, akik három évre előre lefoglalják az időpontot, és megterveznek mindent – na, én nem vagyok ennyire törtető, de persze azt szeretném, ha minden rendben lenne azon a bizonyos nagy napon” – magyarázta a korábban plasztikáztató Vivi, aki ezúttal nem egy egzotikus helyszínen, hanem a Balaton partján fogja kimondani a boldogító igent.

A Megdönteni Hajnal Tímeát  bemutatóján készült képeket, itt találod!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top