TV-sztárok

A Barátok köztben kapott szerepet Jáksó László – videó

Saját magát alakítja majd a Barátok köztben Jáksó László. Nem ő lesz az első.

A Barátok köztben kapott szerepet Jáksó László – videóMárcius 24-én debütál Jáksó László a Mátyás király téren, ahol nem lesz nehéz dolga, hisz saját magát kell alakítania. “Nem szerettem volna színészkedni, nincsenek is ilyen terveim, ez egy alkalmi dolog volt, de mivel önmagamat kellett megformálni, azaz egy nem feltétlen kedves rádióst, így elvállaltam. Voltam már narrátor, és élettől elrugaszkodottabb dolgokat is játszottam, de nem vagyok színész. Magamat viszont bármikor szívesen alakítom” – árulta el a Szombat esti lázban zsűriszerepet vállalt Jáksó, többek között Vili bácsi zenei karrierjére lesz komoly hatással.

Több híresség is kipróbálhatta már magát vendégszereplőként

“Szokatlan volt számomra a forgatás, de nagyon aranyosak, kedvesek voltak a velem a szereplők, a stáb is, jól éreztem magam abban a pár napban. Régóta nagy rajongója vagyok a sorozatnak, az idősebb szereplőket nagyon kedvelem, kedvencem talán Vili bácsi, főleg mióta harmonikázik. Egyelőre nem árulhatok el sok mindent, de annyit ígérhetek, hogy lesz bőven bonyodalom” – mesélte sejtelmesen a Heti Hetes műsorvezetője.

Nem Jáksó az első vendégszereplő a tizenöt éve futó sorozatban, aki önmagát alakítja. Korábban ugyanis már feltűnt a Rózsa kávéház környékén Gyurta Dani, Lola, Szellő István, Kótai Misi. De néhány éve Dukai Regina is. Hogy neki pontosan mi volt a szerepe, azt az alábbi videóra kattintva visszanézheted.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top