TV-sztárok

Félrekezelték Bódi Margót

A családja unszolására elvégzett vizsgálat után derült ki, hogy nem agyérgörcse, hanem agyérinfarktusa volt Bódi Margónak – írja a Bors.

Két hete lett rosszul Bódi Margó, azonnal kórházba szállították, akkor agyérgörcsöt állapítottak meg nála az orvosok, de kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj – írja a Bors. “Két hétig ment belém az infúzió, az utolsó kettőt azonban már nem tudták bekötni, mert az összes vénám tönkrement. Úgy néz ki a kezem, mintha agyonvertek volna, kék, lila, zöld. Ez azonban a legkevesebb. Mert elviselném, hogy szétszurkálnak, ha meggyógyultam volna tőle, de nem így történt. Az állapotom nem javult… Abba a kórházba, ahol félrekezeltek, soha többé be nem teszem a lábam. Agyi infarktusom van. Két hete agyérgörccsel kezeltek, és közben infarktusom van?! Nagyon mérges vagyok emiatt” – mondta a jelenleg az Édes Életben is szereplő Bódi Margó.

Félrekezelték Bódi Margót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top