TV-sztárok

VV Béci új dalában azt kritizálja, ami a hírnevet meghozta számára – videó

Kell egy kis botrány címmel jelent meg a Young-G néven elhíresült VV Béci új dala, és arról a világról mond kritikát, ahonnan ő is indult.

VV Béci új dalában azt kritizálja, ahonnan jött - videóA Való Világ 4-ben feltűnt testvérpár fiú tagja, VV Béci a valóságshow óta rapperként bontogatja szárnyait. A Young G néven ismertté vált megmondóember régóta nem hallatott magáról. Most új dallal tért vissza, ami első meghallgatás után nekünk kissé visszatetsző. Béci ugyanis épp az ellen a közeg ellen szólal fel, amelyben ő is mozog. “Bemutatom, itt van az első versenyző, úgy hívja magát, hogy a tévénéző. Te csak aludj majd, én álmodok helyetted. Elnyomásaidat magadnak teremted. Magadnak se vallod be azt, hogy szereted. Magadon kívül vagy, ha őt isteníted. Nyájban a birka és sziú a farkas, hamis prófétákra, kérlek, ne hallgass” – kezdi Béci, aki a mai napig aktív részese a médiának.

Bár nem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni, de az egykori VV-s mintha éppen azt kritizálná, ami a hírnevet meghozta számára, sőt amiből a mai napig él. “Bemutatom, milyen egy jó emberkísérlet, nem kell hozzá csak pár szereplő. Lehet feltörekvő, de nem baj, ha kezdő. Olyan, mint Az éhezők viadala, főműsorban diszkó, pia diadala” – rappeli Béci, aki az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna cégcsoportjához tartozó RTL2 csatornáján vezeti a Való Világ háttérműsorát, a BeleValót. Így viszont saját magának mond ellent, hisz bort iszik és vizet prédikál…

Ha kíváncsi vagy a dal teljes változatára, az ide kattintva hallgathatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top