TV-sztárok

Könnyekig meghatódott Hódi Pamela – videó

Különleges meglepetéssel készült második évfordulójukra Hódi Pamela. Az ajándékozott helyett azonban az ajándékozónak lábadt könnybe a szeme.

Egyszer már majdnem oltár elé álltak, ám Pamela akkor végül mégis visszalépett. Azóta már sok mindenen túl van Berki Krisztián és gyermeke anyja, Berki például keresztülgyalogolta Magyarországot, aminek a vége egy újabb lánykérésbe torkollt.

Ám Pamela azóta hárította a válaszadást, ugyanis második évfordulójukon szeretett volna igent mondani szerelmének, nem is akárhogy: a fiatal anyuka saját készítésű mézeskalács igennel lepte meg Berkit. “Ezért mondtál mindig nemet? Istenem, de szeretlek! Te ezért szórakoztál velem több hete?” – lepődött meg kikerekedett szemekkel Berki. “Anya igent mondott apának! Mit szólsz?” – vette karjaiba lányát, akit ezután még egy meglepetés ért, hisz Pamela magára tetováltatta Krisztián keresztnevének kezdőbetűjét.

A Tv2 videójában megnézheted, mit szólt Berki az évfordulós ajándékokhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top