TV-sztárok

Szépségkirálynővel erősít a SportKlub – fotó

Claudia, vagy ahogy sokan ismerik, Tücsi, sportos lány, otthonosan mozog a SportKlub hírei között. A műsorvezető hosszú éveken keresztül atletizált, szabadidejében teniszezik, de lefutotta már a félmaratont is.

“Fontos szerepet játszik az életemben a sport: 17 éves koromig atletizáltam, megyei bajnok és országos tízedik helyezett lettem. A mai napig futok, három évvel ezelőtt édesapámmal teljesítettem a félmaratont. Ezért is örülök különösen, hogy én vezethetem a SportKlub Híradóját. Nagyon izgulok a feladat miatt, de mindent megteszek, hogy a nézők elégedettek legyen velem. Maximalistaként szeretnék a lehető legjobban teljesíteni, ezért sokat gyakorolok, beszédtanárhoz is járok” – kezdte a Királynő című műsor egykori különdíjasa, aki nem mindig készült képernyősnek.

Szépségkirálynővel erősít a SportKlub - fotó

“A családomban rajtam kívül mindenki orvos, ezért régebben kacérkodtam a gyógyszerészpályával, hogy kövessem a tradíciót, de hamar rájöttem, hogy a kommunikáció az, ami igazán nekem való. Az egyetem elvégzése után az RTL Klub Fókusz című műsorához kerültem szerkesztő-riporterként. Már itt is foglalkoztatott a sport és az emberi teljesítmények. Az egyik riportommal, amelyben egy túlsúlyos férfi emberfeletti küzdelmét mutattam be, aki sikerrel teljesítette a New York Maratont, megnyertem a Médiaunió pályázatát” – árulta el a szépség, aki korábban megnyerte a Miss Afro Hungary címet.

Dávid Bence, a SportKlub vezetője szerint a csatorna és a szurkolók is jól jártak Claudia igazolásával. “A SportKlub Híradó saját gyártású műsorunk, unikumnak számít a hazai sportcsatornák kínálatában, hiszen a nézők egyetlen másik adón sem találkozhatnak ilyen szintű napi összefoglalóval. Világi Pétert a sportszerető közönség már régóta ismeri és elismeri, mellette most a frissen igazolt Ayree Claudia Dedei bizonyíthat. Hiszünk benne, hogy a nézőink hamar megkedvelik majd.”

Nem ő az első szépségkirálynő, aki sportcsatornánál kerül képernyőre. Gyermeke születése előtt Lipcsei Betta vezetett műsort a Sport Tv csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top