TV-sztárok

Alföldi Róbertnek kevés ideje marad a mentoráltjaira

Áldás és átok is egyben Alföldi Róbert számára, hogy nyílt lapos versenyzője, Benji bejutott az élőshow-ba, sőt még onnan is tovább – írja a Bors.

Bár idáig is meg kellett osztania figyelmét, szombat óta még több fegyelmet és koncentrációt igényel az x-faktoros munka Alföldi Róberttől. A folyamatos színházi próbák és bemutatók között nem elég három mentoráltjával foglalkoznia, a nézők szavazatai alapján a tehetséges Benji jutott az élőshow-ba 13. versenyzőnek, így Alföldi egyedüli mentorként négy versenyzővel szállhat harcba a győzelemért. “Jól döntöttem a Mentorházban, Benji akkor még nem volt kész, azóta kinyílt, s végre elhitte, hogy itt van – mondta Alföldi a Borsnak. – Tavaly a lányok kategóriáját kaptam, idén éppen ezért nem akartam őket választani. Az együttesekkel nekem még nagyon nehéz lenne, a 25 év felettieknek pedig túl kiforrott a személyiségük. Úgy éreztem, a fiúknak tudok a legtöbbet segíteni mentorként, hogy a személyiségük kibontakozzon.”

Idén először nyújt lehetőséget a műsor a tiszta lapos nézői szavazásra, aminek csak egy versenyző örülhetett a szombati műsorban. Lehetőséget kapott a folytatásra, egyben az esélyt is arra, hogy akár ő nyerje meg a tehetségkutató idei szériáját.

A bent maradt versenyzők természetesen boldogok, Alföldi Róbert mentoráltjai pedig egyáltalán nem érzik, hogy mellőzve lennének. Még közös vacsorára is jutott idő a megmérettetés előtt.

“Az a vacsora egy fesztelen beszélgetés volt, ahol jobban megismerhettük egymást, és a munkán kívül végre másról is eshetett szó” – mesélte a Borsnak Nagy Ricsi, aki azt is elárulta, hogy Alföldi nincs egész nap velük, ám ez őket egyáltalán nem zavarja. “Alföldi mindig pontosan és érthetően megmondja, hogy mit szeretne látni, szerinte mi jó és mi nem. Nem kertel, ha valami rossz, akkor azt is a tudtunkra adja. Így pedig akár fél óra alatt is annyit lehet tanulni tőle, mint mástól napok alatt” – folytatta.

A kieső versenyzők ezúttal: a Rosewood, Horváth Krisztián, Krizsma Gwendolin és akiknek a zsűrit sem sikerült eléggé meggyőzniük: a Pálinka Republik.

Az Alföldi Róbertről készült képgalériánkat itt tekintheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top