TV-sztárok

Titkokat árult el a Celeb vagyok, ments ki innen! stábja

A nézők közül sokan megkérdőjelezik, hogy valós veszélynek vannak-e kitéve, és egyáltalán a dzsungelben tartózkodnak-e a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői. Az RTL Klub a kíváncsiak kedvéért elárult néhány részletet.

Sokan szinte biztosra veszik, hogy nem a dzsungelben, hanem egyszerűen csak egy filmstúdióban tengetik napjaikat a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői, és abszolút semmi veszélynek nincsenek kitéve. A stáb nagyjából száz magyar és ugyanennyi helyi tagja csak mosolyog ezen a felvetésen. Azt azonban ők sem titkolják, hogy gondosan vigyáznak a résztvevők biztonságára.

“A bátorságpróbák feladatait minden esetben gondosan elpróbálják. A tesztelőnek ugyanazokat a feladatokat kell végigcsinálnia, mint a celebnek… A celebek kizárólag olyan bátorságpróbákon vesznek részt, amelyet minden szempontból biztonságosnak találtak. A bátorságpróbák helyszínén, akárcsak a táborban, állandó orvosi felügyelet működik” – nyilatkozta a Borsnak a műsor sajtószóvivője, aki azt is elmondta, ha súlyosabb probléma adódna, a tábor melletti orvosi szobában akár egy kisebb műtétet is végre tudnának hajtani.

 A Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójáról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top