TV-sztárok

Nem hiszed el, kivel randizik titokban Tom Cruise

Na, akkor jöjjön a pénteki nap legnagyobb meglepetése, avagy: ezzel az ismert színésznővel (de inkább botrányhősnővel) randevúzik Tom Cruise.

Még mi sem tértünk magunkhoz, pedig nem először látunk ilyen furcsa párost (és minden bizonnyal nem is utoljára) a celebvilágban. Katie Holmes exférjét a Daily Mail leplezte le, a lap a színész közeli ismerőseitől értesült a nagy hírről, miszerint Tom Cruise egy párt alkot Lindsay Lohan színésznővel. Nem, nem írtuk el, jól olvastátok. A hihetetlennek tűnő románc állítólag nem ma kezdődött, ők ketten jó néhány hónapja ismerkednek egymással, az utóbbi időben meglehetősen sokszor látták őket egy helyen, egy időben.

A kapcsolatnak állítólag nem mindenki örül, úgy hírlik, hogy a színész barátai egyenesen cikinek tartják, hogy az egyik újságíróval flörtölő Tom összeszűrte a levet a leginkább botrányaival címlapokra kerülő Lindsayvel. Hát szerintünk is elég furcsa az ő párosuk, de kik vagyunk mi, ugye. Ti mit gondoltok?

Nem hiszed el, kivel randizik titokban Tom Cruise

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top