TV-sztárok

Kiss Ádám visszatér az RTL Klub képernyőjére

November 17-étől újraindul az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, a Showder Klub. Az őszi–téli szezonban a stand-up műfaj egyik legjobbja is újra látható lesz a képernyőn.

Az egyik legnépszerűbb stand-upos, Kiss Ádám örül, hogy nemcsak személyesen, de a képernyőn keresztül is újra szórakoztathatja majd az embereket. A műsorban való szereplését egy éven keresztül pihentető humorista azt ígéri, új oldaláról ismerheti meg a közönség.

Öt évig voltam állandó szereplője a show-nak, az utóbbi időben viszont csak nézője. Egy évig pihentem, egész más dolgokkal foglalkoztam, leginkább forgattam. Nemrég jöttem haza a tengerentúlról, mert engem még beengedtek az Egyesült Államokba. Ott is töltődtem, úgyhogy friss közéleti, magánéleti poénokkal jövök hamarosan” – mondta a Rubint Rékának beszóló Ádám. Az első adás házigazdája Rekop György, aki a műsor vendégét, Erdei Zsoltot igencsak megizzasztotta kérdéseivel.

Kiss Ádám egyébként sokrészes európai roadrealityt forgat, mely a Juróp Tour címet viseli – ez itt a 10. epizód:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top