TV-sztárok

Megint új haja van Tóth Gabinak – fotó

Tóth Gabi nem fér a bőrébe, ennek ékes bizonyítéka, hogy – bár nemrég változtatott a frizuráján – most ismét újított a külsején.

A 2014-es X-Faktor egyetlen női mentora néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy hosszú fazonra vált, a középen elválasztott, vállig érő frizurája óriási sikert aratott, erről maga az énekesnő mesélt lapunknak adott interjújában. Az átváltozások nagyasszonya nem bírta sokáig a fodrásza nélkül, a minap ismét új hajat vágatott. Tóth Gabi a közösségi oldalán mutatta meg követőinek legújabb hajviseletét – az eddigi visszajelzések alapján jó döntésnek bizonyult a váltás. Nekünk bejön a frufru, de természetesen a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk.

 

 Fotó: Tóth Gabi Instagram

Újradizájnolt villára, megdöbbentő részletekre és minden alpáriságot überelni tudó új versenyzőkre készülhetünk vasárnap, ekkor indul ugyanis a ValóVilág hetedik szériája – ízelítő a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top