TV-sztárok

Epres Panni és Benedek Tibor közös vállalkozásba kezdett

Kiderült, Benedek Tibor és Epres Panni nemcsak a kifutón, a medence partján és a magánéletükben állják meg a helyüket, hanem közös munkájuknak köszönhetően immár a gasztronómia világában is.

Kásás Tamás után háromszoros olimpiai bajnokunk és modell felesége is új szerepben mutatkoznak be: a hagyományos olasz specialitásokra szakosodott Trattoria Gusto társtulajdonosaként. A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányához több ok miatt is közel áll az olasz konyha.

“13 évig éltem olaszországi Reccóban, ebből Panni hét évig volt kint velem, számtalan emlék, élmény köt minket oda. Sokszor nosztalgiázunk azokról az évekről, és a legjobban az ottani ízvilág, az olasz ételek hiányoznak nekünk. Amilyen például a focaccia is – ez egy speciális vékony tészta sajttal töltve, forró kemencében pár perc alatt kész, egyszerű, mégis finom, laktató étel. Mi is beálltunk Pannival a látványkonyhába, megküzdöttem a tésztapörgetéssel, és bár nagyon finom lett a végeredmény, be kell látnom, az étterem olasz séfje, Simone sokkal ügyesebb nálam” – mondta nevetve Benedek Tibor.

Felesége nem csak a medence partján drukkol férjének – ezúttal a kemence mellől adta a tanácsokat, majd besegített a sütésbe. A gyönyörű modell még emlékszik arra, milyen volt, amikor Tibor sokkal gyakrabban tüsténkedett a konyhában. “Kapcsolatunk elején gyakran lepett meg olaszos ételekkel, például kagylós tésztával, amit imádok. Nagyon jól főz, de ő az a fajta férfi, aki a vacsorát kisujjból megoldja, a romokat viszont maga mögött hagyja, így a mosogatás még ezeknél a meglepetés vacsoráknál is rendszerint rám maradt” – árulta el mosolyogva Panni, aki férjével együtt izgatottan néz az új kihívás elébe.

Megnézem
Összes kép (1)

Bódi Sylvi azt hitte, hogy sosem mutat majd alatta a mérleg 61 kilót. Tévedett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top