TV-sztárok

Lerántja a leplet a hazugságokról Danny Blue

Könyvet írt a mellébeszélésről Leleplezett hazugságok címmel Danny Blue. A mentalista azt ígéri, eligazítást nyújt az emberi viselkedés útvesztőjében – írja a Blikk.

A Supermanként szavazó Danny Blue úgy véli, az a legnagyobb probléma a mai világban, hogy túl sok a hazugság, és ez rengeteg ember életét keseríti meg. Azt reméli, könyvével talán tud segíteni, vezetőknek és értékesítőknek képzést is tart a hazugságokról.

Azt mondja, ő valóban észreveszi, ha valaki nem mond igazat, egyszer hűtlen barátnője is így bukott le. “Az egyik exem mellébeszélt, azt mondta, elmegy kocsival valamerre. De én összeraktam az eddigi beszélgetéseinkből, hogy a reptérre tart. Ott megvártam, és kiderült, hogy a szeretőjéhez készül.” A mentalista azt sem tagadja, volt már rá példa, hogy ő sem mondott igazat. “A legnagyobb hazugság az volt, amikor azt mondtam a szüleimnek, hogy még egyetemre járok, de ez akkor már nem volt igaz. Sosem fejeztem be a műszaki egyetemet” – vallotta be a Blikknek.

Lerántja a leplet a hazugságokról Danny Blue

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top