TV-sztárok

VV7: Meglepő fotó került elő Zsuról

Előkerült egy fotó a VV7 első párbajára készülő Zsuzsáról, akire alig lehet ráismerni a képen.

A VV7 közellenségének számító Zsuzsa démoni feketeként költözött a villába. A kisfiús anyukáról most azonban egy olyan fotó került nyilvánosságra, amin alig lehet ráismerni. Zsuzsa néhány évvel ezelőtt, szőkén látható a képen. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy feketén vagy szőkén tetszik-e jobban a párbajra készülő Zsu, úgyhogy ennek eldöntését rátok bízzuk.

Forrás: //valovilag7.postr.hu
Forrás: http://valovilag7.postr.hu

Azt viszont már tudjuk, hogy izgalmas hétvégére számíthatnak a ValóVilág 7 rajongói: a bemondónő megkongatta ugyanis a vészharangot, kihasználva ezzel, hogy felkészítse valaki a párbajra. Mint azt a Nők Lapja Café is megírta, az RTL2 nem mást, mint a VV-k történetének eddigi legnagyobb taktikusát, az ötödik széria győztesét, Attilát küldte mentorául. A korábbi győztes videoüzenetet küldött a 24 éves lánynak a kihívás előtt, aki végiggondolva a hallottakat, végül elkezdett taktikázni, és nem a szívére, hanem az eszére hallgatva, Vikcsut hívta párbajozni.

Most te is elmondhatod a véleményed a döntéséről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top