TV-sztárok

Egyre fiúsabb Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya – galéria

Angelina Jolie eddig családja nélkül promózta legújabb, Rendíthetetlen című moziját. Most, hogy lebetegedett Angelina Jolie, három gyermeke és még anyósáék is beugrottak helyette a Los Angeles-i premierre.

Bárányhimlő miatt a napokban kénytelen volt lemondani legújabb filmjének összes további premierjét Angelina Jolie, aki helyett családja ugrott be, hogy helyettesítsék az otthon vakarózó színésznőt – írja a Daily Mail. Brad Pittet Pax, Maddox és Shiloh mellett Brad szülei, Jane és William is elkísérték. Aki nem ismeri betéve a Jolie–Pitt gyerekeket, azt hihetné, hogy a házaspár három fia tette tiszteletét a Rendíthetetlen premierjén. Pedig a szöszke Shiloh igazából kislány, akit szülei hagynak kibontakozni. Márpedig Shiloh évek óta csak és kizárólag fiús ruhákban érzi jól magát, a premierre is zakóban és nyakkendőben érkezett – nagymamája legnagyobb bánatára, aki évekkel ezelőtt még próbálkozott azzal, hogy lányosan öltöztesse unokáját.

Megnézem
Összes kép (1)

“Jane még mindig próbálkozik azzal, hogy tündérjelmezeket és hercegnős ruhákat vásároljon Shilohnak, Angelina viszont ezt végtelenül tiszteletlennek tartja” – nyilatkozta a család egyik barátja még 2012-ben az Evening Standardnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top