TV-sztárok

Új műsorban tűnik fel Hevesi Kriszta

Hevesi Tamás felesége tíz éve szexuálpszichológusként dolgozik, most pedig a VIVA tévével közösen a fiataloknak próbál segíteni.

Amit sosem mertél megkérdezni a szexről… A kérdésekre most ismert szakember ad választ: Hevesi Kriszta több mint 10 éve látja el szexuális tanácsokkal a hozzá fordulókat. “A serdülőkor a párkapcsolatokra való nyitás kötelező ideje, nagyon fontos, hogy segítséget és információkat nyújtsunk a fiatalok számára ebben a kihívásokkal teli időszakban. Az iskola és a szülők között mégis sokszor pingpongozás zajlik a szexuális felvilágosítással kapcsolatban: a szülők úgy gondolják, a tanárok feladata bevezetni gyermekeiket a felnőttvilágba, az iskola szerint azonban családon belül kell az ilyen jellegű beszélgetéseknek lezajlania. Ám a szülő jellemzően kisgyerekként és nem fiatal felnőttként tekint a serdülőre, és a gyerek is zavarba jön, ha a szüleivel kell ezeket a kérdéseket megbeszélnie. Végül a kortársaitól és az internetről szerez félinformációkat” – mondta el a szexuálpszichológus.

“A fiatalok sokszor úgy tesznek, mintha már mindent tudnának a szexről, valójában azonban tele vannak kérdésekkel. Jellemző rájuk a bizonytalanság, ráadásul van bennük egy nagy adag lázadás a felnőttekkel szemben: sokszor dacból is megteszik azt, amit a szülők a legjobban tiltanak. A szexualitást a felnőttség kifejezési módjaként élik meg, ezért sürgetik az első szexuális élményeket, a felnőttek pedig épp emiatt szeretnék visszatartani őket. Ma egyébként sokkal több a szűz 20 éves, mint például a hatvanas években” – mutatott rá  Hevesi Kriszta, aki mostantól Miskovits Marci Meztelen igazság című műsorában ad tanácsot a fiataloknak.

Új műsorban tűnik fel Hevesi Kriszta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top