TV-sztárok

Éden Hotel: Evelin keményen beszólt Naominak

Éden Hotel Evelin karrierje nem mondható túl fényesnek a luxusrealityben, a lány mindössze három napot töltött a játékban. Kedvessége rossz taktikának bizonyult, alulmaradt Naomival szemben, akiről keresetlen szavakkal beszélt a Nők Lapja Cafénak.

Evelin jött, körbenézett, és ment. Nagyjából ennyire fogunk emlékezni az Éden Hotel legfrissebb kiesőjéről, akinek csak a hotel falain kívül esett le, hogy ez a játék taktikázásról szól. A lány az első párválasztóját bukta el, mikor Milán mögé állt be, akit a “tematikázás” nagy mestere, Naomi is kiszemelt magának.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“A párválasztó ceremónia előtt már volt egy megérzésem, hogy talán rossz ember mögé állok be, de bíztam benne, hogy Milán tartani fogja a nekm tett ígéretét, illetve nem másokra fog hallgatni, hanem úgy dönt, ahogy valóban szeretne. Amikor kimondta Naomi nevét, csalódott voltam, hisz nem tartottam őt valós riválisomnak. Valamilyen szinten egyenértékűnek is csak azért, mivel ő is szingli volt” – fakadt ki Éden Hotelbeli vetélytársáról Evelin, aki azt is hozzátette, Naomi az első perctől foga ellenszenves volt neki. “Már az első beszélgetésünk alapján kiderült róla, hogy egy rosszindulatú, kétszínű nő, aki nem mellesleg nem túl okos” – osztotta ki Milán jelenlegi párját a csalódott Evelin.

A keresetlen szavak különösnek hatnak annak a játékosnak a szájából, aki jószívűségével szerette volna bebiztosítani a helyét az Éden Hotelben. “Ha visszaforgathatnám az időt, akkor talán kevésbé mutatnám a kedves oldalam, illetve más fiúkkal is többet beszélgetnék. Kevés volt a három nap arra, hogy tökéletesen átlássam, ki milyen ember, hol gyengébbek a párok, és mindemellett meg is kedveltessem magam” – elemezte sikertelen taktikáját Evelin.

Galériánkban felidézhetsz néhány aranyköpést Naomitól, akivel kapcsolatban nagyon reméljük, hogy egyszer elbeszélget VV Fannival, és annak mi fültanúi lehetünk:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top