TV-sztárok

Éden Hotel: megrázó részletek Naomi szörnyű gyerekkoráról

Az Éden Hotel Naomija nem véletlenül lett öntörvényű és bizalmatlan, szörnyű gyerekkora volt – írja a Blikk.

Az édesanyja annyira nem akarta őt, hogy terhessége alatt leitta magát, és gyógyszereket szedett, remélve, hogy elvetél.

“Naomi valójában nagyon szeretetéhes lány, akire mindig lehet számítani. Tény, hogy kevés embert szeret igazán, ráadásul úgy él, ahogy neki jólesik. Nem viseli el, ha parancsolnak neki. Mindig úgy érzi, hogy harcolnia kell. Szerintem ez leginkább a pokoli gyerekkorával magyarázható. Nagyon rossz a viszonya az édesanyjával, de ezt nem is csodálom. Naomit nem akarták a szülei, főleg az anyja – mondta a Blikknek a lány egyik barátja. – Amikor megtudta, hogy állapotos, egy kicsit sem örült. Sőt mindent megtett azért, hogy elvetéljen. Gyógyszereket szedett, és piált is rendesen, erről nagymamája mesélt Naominak.”

Éden Hotel: megrázó részletek Naomi szörnyű gyerekkoráról

Az Éden Hotel szereplőjének később egy kistestvére is született, akiről leginkább a nővére gondoskodott. “Otthon a helyzetük egyre elviselhetetlenebb volt, Naomi hatéves lehetett, amikor a gyámhivatal úgy döntött, hogy testvérével együtt inkább kerüljenek intézetbe. Belegondolni is szörnyű, hogy milyen körülmények vezethettek idáig. Vannak olyan dolgok, amelyekről Naomi sohasem beszél, így mi sem tudunk mindent. Ha ez szóba kerül, akkor mindig azt mondja, hogy a teljes igazságot csak ő tudja. Persze az intézetben sem lett jobb, újabb kegyetlen időszak következett” – mesélte a lapnak a barát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top