TV-sztárok

Visszaélés áldozata lett VV Iza

VV Iza is áldozatul esett az internetes trolloknak. Úgy tűnik, Iza egyik rajongója nem tud beletörődni abba, hogy kedvenc Való Világ-os párosa szakított.

Pár hete ért véget VV Iza és Krisztián kapcsolata, azonban egy, a lány nevén futó Facebook-oldalon mintha ennek nyoma sem lenne. Valaki Iza nevével hozott létre egy kamu profilt, ahol az egykori pár szerelmes képeit posztolja. “Mielőtt bementem a villába, már akkor készültek a nevemmel ilyen profiloldalak. Kezdetben bejelentgettem őket és kértem a letiltásukat, de már feladtam. Egész napjaim elmehetnének arra, hogy megpróbáljak megszabadulni ezektől az oldalaktól”kezdte VV Iza, aki azt is elárulta, a trollok honnan szedik össze a privát fotókat, amiket aztán a álprofilon posztolnak. “Van egy saját Facebook-oldalam és egy olyan is, amit rajongóimnak hoztam létre, amit én kezelek. Ezeken szoktam saját képeket megosztani, innen lopkodják le őket” – tudtuk meg VV Izától, akinek esete nem egyedülálló a hazai sztárvilágban. Nemrég Istenes Bence nevével éltek vissza, amire a műsorvezető egy indulatos posztban reagált.

VV Iza hivatalos oldalán mostanában kutyájával közös szelfiket oszt meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top