TV-sztárok

Németh Kristóf meglepő fotót posztolt Csonka Andrásról

Alkalmi paparazzo lett Németh Kristófból. Hiányos öltözetben kapta lencsevégre Csonka Andrást, a képet pedig megosztotta a nyilvánossággal.

A fotón az látható, hogy Csonka András elmélyülten magyaráz valamit Benedek Miklósnak, a gond csak az, hogy mindezt nadrág nélkül teszi, alsógatya és egy szál ing van csak rajta. A színész nem haragudott Német Kristóf tréfája miatt, sőt alsónadrág-viselési szokásairól is szívesen beszélt.“Mindenki tudja, hogy a világon férfialsónadrágból kétfélét gyártanak, bokszert és az úgynevezett slipet amit fecskének is neveznek. A bokszert gyűlölöm” mondta el a Borsnak Csonka András, aki nem szégyenlős: “Többször kellett már meztelenül rohangálnom, például a Hair című musicalben, ahol én voltam az afroamerikai fiú. Színészként nincsenek gátlásaim,az életben persze szemérmesebb vagyok. Az alsónadrágomat vállalom, a lábaimat szintúgy, amelynek táncos vonalait egyébként a sok musical-előadásnak és persze Keleti Andreának köszönhetem.”

A kép készítésekor Csonka András egyébként a Tíz kicsi néger című előadás után az internet világába próbálja beavatni kollégáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top