TV-sztárok

Tatár Csilla végleg lezárta a múltat

Tatár Csilla minden szálat elvarrt régi munkahelyén, avval, hogy kifizette a kötbért a TV2-nek, végleg lezárta a múltat.

Mint azt mi is megírtuk, Tatár Csilla régi szerződésében szerepelt egy olyan kitétel, ami szerint a felmondása után nagyjából négy hónapig nem jelenhet meg más csatornán. A műsorvezető nem tartotta be a szerződésben foglaltakat, ő vezette A Dal című műsort az MTVA-n, de tisztában volt vele, hogy ennek meglesz az ára. “A versenytilalomra vonatkozó összeget rendeztem a TV2 felé. Hogy pontosan mennyi pénzről van szó, azt nem hozhatom nyilvánosságra, pedig boldogan megtenném, hiszen a sajtóban megjelent nyolcmillió forintnak semmi köze a valósághoz, ennél lényegesen kevesebb pénzről, ennek töredékéről van szómondta Tatár Csilla a Blikknek. – Soha nem volt szó arról, hogy ezt a köztévé fizetné ki. Pontosan tudtam, milyen következményekkel jár a munkahelyváltásom, mérlegeltem, és döntöttem. 14 éve dolgozom folyamatosan, így nem volt kérdés, hogy ha úgy alakul, akkor ki fogom fizetni saját zsebből. Így is történt” – tette hozzá a műsorvezető, aki nagyon jól érzi magát új munkahelyén.

Tatár Csilláról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top