Sztárok

Levetkőzött Tatár Csilla – galéria

Elképesztően dögös fotósorozathoz állt modellt Tatár Csilla, Liptai Claudia és Ábel Anita. A három csinos magyar sztár fehérneműben mutatta meg magát, az eredmény pedig lélegzetelállító.

Végre fény derült a titokra, miért jelentek meg az elmúlt hetekben sejtelmes videók az interneten Tatár Csilláról, Ábel Anitáról és Liptai Claudiáról. Már akkor gyanítottuk, hogy valami nagyon szexi dolog készül, most pedig végre láthatjuk, miről volt szó. Egy fehérneműcég reklámkampányához fotózták Tatár Csilláékat, az MTVA műsorvezetője pedig nem szokott ilyen sokat megmutatni magából. Csillának nincs oka szerénykedésre, teste tökéletes. Természetesen Tatár Csilla mindent megtesz az egészségéért és azért, hogy formában tartsa magát, nagyon odafigyel arra, mit eszik, és rendszeresen jár futni.

A fotózástól sem jött zavarba. “Nyáron, amikor vízpart mellől jelentkezett a Mokka előfordult, hogy fürdőruhában kellett kamera elé állnom, több, mint tíz évig úsztam, így nem szokatlan számomra, hogy ilyen szettben mutatkozzam. A fehérnemű ráadásul eleganciát kölcsönöz a képeknek. Sok hasonló külföldi kampánnyal találkoztam, már, ahol egy ismert márka mellé nem profi modellek hanem, színészek, énekesek, műsorvezetők álltak és ezek a sorozatok, már akkor is nagyon tetszettek nekem. Ennél többet pedig soha nem fogok megmutatni magamból. Sem meztelen, sem erotikus fotózáson egészen biztosan nem fogok részt venni” – jelentette ki határozottan Tatár Csilla.

Galériánkra kattintva megnézheted a három csinos sztárról készült szexi fotókat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top