TV-sztárok

Jóban Rosszban: kiderült, ki veszi át Gesztesi Károly helyét

Úgy tűnik, a TV2 nem keresgél tovább a színészek között, megtalálták Gesztesi Károly utódját – értesült a Blikk.

Bár a TV2 még nem adott ki hivatalos közleményt, a Blikk tudni véli, hogy Füredi Attila utolsó jeleneteit a Jóban Rosszban stábja kivel forgatja majd le. “Úgy tudom, hogy Barbinek Péter veszi át Gesztesi Károly szerepét. Ez már nyílt titok a stáb körében, bár az is igaz, hogy a szerződését még nem írta alá. Sokat nem kell majd melóznia, nagyjából két hetet kell forgatnia, hogy a történet szerint eltűnjön Füredi Attila” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő stábtag, aki azt is elárulta, hogyan írják majd ki a sorozatból Gesztesi Károly egykori karakterét. “Ha minden igaz, külföldre ­utazik majd Füredi pol­gármester, így írják ki a készítők. Nem ölik meg, vagyis akár vissza is lehet majd hozni a történetbe, ha úgy dön­tenek” – nyilatkozta a meg nem nevezett informátor.

Jóban Rosszban: kiderült, ki veszi át Gesztesi Károly helyét

Mint arról korábban beszámoltunk, a TV2 meglepő hirtelenséggel vált meg a színésztől, aki mellett családja, barátai és kollégai is kiállnak. Gesztesi Károly néhány hónappal ezelőtt a Nők Lapja Cafénak arról beszélt, hogy a jövőjét a kamera mögött képzeli el, amivel kapcsolatban már konkrét tervei vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top