TV-sztárok

Óriási a feszültség Farkasházy Tivadar és Fábry Sándor között

Fábry Sándor lesz a Rádiókabaré főszerkesztője, Farkasházy Tivadar, aki fő- és vezetőszerkesztője volt harminckét évig a kabarénak, félti a Fábrytól a műsort.

Fábry Sándor lesz a főszerkesztője a Rádiókabarénak, amitől Farkasházy Tivadar nem túl boldog. Farkasházy harminckét évig volt fő- és vezetőszerkesztője a műsornak és félti Fábrytól a kabarét –  írja a Bors. “Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai kabarét csinál majd… Minősíthetetlen módon viselkedett, amikor engem harminckét év után elküldtek a rádióból, azóta nem létező ember számomra… Ha a Rádiókabaré jövőjére gondolok, felerősödik a fülzúgásom. Nagyon sokat kéne fizetni azért, hogy hallgassam. Lesújtó a véleményem a kabaré jövőjéről” – mondta Farkasházy Tivadar. A lap munkatársai szerették volna megkérdezni Fábry Sándort is, de nem érték el.

Óriási a feszültség Farkasházy Tivadar és Fábry Sándor között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top