TV-sztárok

Tóth Vera megmondja, mi történt 11 éve ezen a napon

Imádom az olyan írásokat, amelyek arról szólnak, hogy évtizedekkel, esetleg századokkal ezelőtt mik történtek a megadott napon. Most Tóth Vera lepett meg egy ilyennel.

Tóth Vera megnyerte nálam a sztárok nosztalgikus fotóinak versenyét. Az énekesnő egy Oláh Ibolyával közös képét osztotta meg a Facebook-oldalán, és azt is elárulta, miért ezt a fotót választotta. Tóth Vera ugyanis éppen ezen a napon nyerte meg a Megasztár első szériáját, tizenegy évvel ezelőtt. Az akkor tizenkilenc éves éves lányból mára komoly nővé érett Tóth Vera néhány hete ünnepelte harmincadik születésnapját, és már a családalapításon gondolkozik. “Most már bármikor, ha úgy gondolja a kis csemete, akkor jöhet. Persze vannak még terveim magammal, szeretnék tíz-húsz kilót ledobni előtte. De ezeket már rábíztam a sorsra, amikor jönnie kell, akkor jöjjön” – mesélte születésnapja után Tóth Vera a Reflektorban.

Nosztalgia.. Ma 11 éve, hogy megnyertem az első Megasztárt.. Rohan az idő…:)

Posted by Tóth Vera on Friday, April 3, 2015

 A videóra kattintva felidézheted, milyen volt Tóth Vera a Megasztárban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top