TV-sztárok

Megverték az M1 híradósát, Borsa Miklóst – a sztárok is kiakadtak

Borsa Miklóst, az MTVA műsorvezetőjét egy férfi ütötte le a balatonfüredi Tagore sétányon. Az eset egyértelműen a híradós munkája miatt történt.

A férfi megkérdezte tőle, ő mondja-e a híreket a Nemzeti Hírtévén. Miután Borsa igennel felelt, az illető rákiabált, hogy “Most hazudj!”, majd ököllel arcon ütötte.

“Borsa Miklós a történtekhez képest jól van, de nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthonában gyógyul. Az MTVA megdöbbenéssel fogadta a hírt, hogy bárkit munkája miatt fizikai bántalmazás érhet, de természetesen az M1 valamennyi munkatársa a történtek ellenére is tovább végzi feladatát. Az ügyben kollégánk, Borsa Miklós nem kíván nyilatkozni” – közölte az MTVA sajtóosztálya. A Blikk információi szerint Borsa Miklósban felvetődött, hogy otthagyja a munkáját. A hvg.hu úgy tudja, a rendőrség nem nyomoz az ügyben, ugyanis eddig nem érkezett feljelentés az esetről.

Az ügy többek között néhány hazai tévés személyiséget is mélyen felháborított. “Idáig nem juthatunk el. Egyszerűen nem. Mindegy, ki mit gondol arról, ami a közmédiában történik. Egy embert megvernek azért, mert valahol dolgozik, mert valamit mond a tévében. Nem ilyen országot akarok” – írja D. Tóth Kriszta a Facebook-oldalán.

Vujity Tvrtko is kommentálta a történeket:

Munkája miatt bántalmazták az M1 műsorvezetőjét, Borsa Miklóst, aki jelenleg nincs abban az állapotban, hogy dolgozni…

Posted by Vujity Tvrtko official on 2015. április 14.

 És jobbulást kívánt Hajdú Péter is:

Vérlázító!!! Munkája miatt verték meg Borsa Miklóst az M1 híradósát! Jobbulást kívánok Miklósnak és nagyon remélem, hogy a rendőrség minél előbb elfogja támadóit!

Posted by Péter Hajdú on 2015. április 14.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top