TV-sztárok

Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbe

Bozsek Márk 9 hónap kihagyás után ismét a Barátok közt stúdiójában forgatott. Fekete Szabi visszatér a Mátyás király térre.

A Bozsek Márk által alakított Fekete Szabolcs visszatérése természetesen nem lesz zökkenőmente, alaposan felkavarja majd a kedélyeket a sorozatbeli családjában.

“Szabi, bár nagyon családcentrikus, a nővérével, Alizzal képes bármi apróságon összeveszni. Köszönhető ez annak is, hogy Aliz hebrencs természete miatt sokszor keveri őt kellemetlen szituációba. Hogy ezúttal mi is lesz az, arról egyelőre nem beszélhetek” – mondta el a Blikknek Bozsek Márk, aki arról is mesélt, miért távozott a Barátok köztből: “Őszintén bevallom, hiányzik, hogy játszhassak. De azért döntöttem a távozás mellett, mert szerettem volna másban is kipróbálni magam. Jelenleg készülőben van az új lemezem, hétvégente fellépésekre járok, közben pedig családi életet élek a párommal, akivel nagyon jól megvagyunk.”

Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top