TV-sztárok

Nórinak távoznia kellett az Éden Hotelből

Még le sem csillapodtak a kedélyek Nóra körül, akit Éden Hotel-beli párja szexre próbált kényszeríteni, máris távoznia kellet a játékból.

A fiúk döntése értelmében Nórinak kellett elhagyni az Éden Hotelt. Azt gondolnánk, hogy legalább most végre nyilatkozhat róla, mi is történt Gáborral, de a TV2 belső vizsgálata miatt még nem teheti. Ezért csak arról beszélt a Borsnak, mit jelentett számára az Éden Hotel. “Egy izgalmas kalandot. Nagy reményekkel indultam a játéknak, de sok emberben csalódtam. Eleinte jól éreztem magam, de aztán egyre több vita szereplője lettem, és nem esett jól, ahogy a többiek bánnak velem. Természetesen nem érintett jól, hogy engem választottak a fiúk, de a nézők az elmúlt hetekben láthatták, hogy egyre többször sírtam, és azt éreztem, hogy nincs szövetségesem. Mivel nem igazán volt kiben megbíznom, nem bántam, hogy én estem ki” – mondta el Nóri.

Nórának távoznia kellett az Éden Hotelből

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top