TV-sztárok

Az ének iskolája: Juhos Zsófi megható telefonhívást kapott

Juhos Zsófinak igazán nagy rajongótábora lett. Nemcsak a fiatalok, hanem az idősek is nagyon szeretik őt, és ennek hangot is adnak.

Juhos Zsófi sajnos korán elvesztette az édesapját, egyedül neveli az édesanyja, a testvére külföld él, nagyszülei pedig már nincsenek. Ezért különösen meghatotta, hogy egy 82 éves dunaújvárosi néni is gratulált neki telefonon, amikor a Blikk szerkesztőségében vendégeskedett. “Zsófika, nagyon őszintén gratulálok, csupa szépet és jót kívánok neked! Te voltál a legjobb!” – dicsérte a győztest a néni.

Az ének iskolája győztese szereti az idős embereket, és úgy érzi, ez kölcsönös. “A nagyapámra emlékszem, de aztán ő is elment. Nincsenek nagyszüleim, anyuval és a nővéremmel vagyunk. De nagyon szeretem az idős embereket, és ők is engem. A minap is odajött a villamoson két néni, hogy gratuláljanak a műsorbeli szereplésemhez”mesélte Juhos Zsófi.

Elevenítsük fel a győzelem pillanatát:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top