Sztárok

Juhos Zsófi nem Szulák Andreát akarta tanárának

Véget ért Az ének iskolája harmadik évada, amit a 13 éves Juhos Zsófia nyert. Szulák Andrea kis tanítványa végig csillagos ötösökkel teljesített, ám elárulta, a műsor elején másik osztályba szeretett volna kerülni.

Hatalmas boldogság érte Juhos Zsófit és tanárát, Szulák Andreát, hiszen vasárnap este a kislány lett Az ének iskolájának győztese, így ő az első lány, aki megnyerte a tehetséggondozót. Juhos Zsófi pedig igazi 21. századi tini, aki nagyon magabiztosan használja a közösségi médiát, így tudtuk meg róla, hogy mielőtt bekerült volna a műsorba, Hajós András osztályába szeretett volna járni. Az ének iskolája győztese ezt ask.fm-en árulta el, és hozzátette, azért szeretett volna a tanár úrhoz kerülni mert “ő ilyen apuka karakter”.

Juhos Zsófi ehhez a tanárhoz szeretett volna kerülni

A lánynak már most nagy rajongótábora van, és rengeteg kérdést kap, amiket igyekszik minél hamarabb megválaszolni, ráadásul Juhos Zsófi nagyon közvetlen is. Így olyan dolgokat sem titkol el, hogy bizony szokott hisztizni, mikor nem sikerül neki valami, vagy mikor valami nagyon finomat eszik, akkor akaratlanul is felkiált: “úristen!” Az ének iskolája abszolút osztályelsője pedig valódi 13 éves tinilány, aki elpirul a számítógép előtt, mikor attól a személytől kap üzenetet, aki tetszik neki. Zsófi ráadásul még azt is elárulta, mivel szórakoztatta magát Az ének iskolája kulisszái mögött. “Amikor Az ének iskolájában várunk az eredményhirdetésre,előtte pár dalt elparodizálok valakivel” – osztotta meg követőivel a kislány.

A videóra kattintva megnézheted, hogy örült az eredménynek Juhos Zsófi és tanára:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top