TV-sztárok

Friss, szexi fotókkal indítja a nyarat Tücsi, a SportKlub műsorvezetője

Nyáron sem szakad el a sporttól a SportKlub műsorvezetője. Tücsit a balatoni standröplabdázás lelkesíti, hiszen nagyon fontos számára a mozgás, ez pedig meg is látszik rajta. A csinos tévés, legfrissebb fotói alapján, bombaformában van.

Néhány magyar sztár már megkezdte idei nyaralását, de legalábbis terveik már vannak az elkövetkező hónapokra. Aryee Claudia, ismertebb nevén, Tücsi, a SportKlub műsorvezetője, már túl van egy utazáson, és nagyon várja, hogy szabadsága többi részét vízparton tölthesse.

“Idén már volt szerencsém ellátogatni Barcelonába három napra, de az az út inkább szólt a városnézésről és a gyaloglásról, mint a pihenésről. Remélem, hogy idén sokszor lejutok majd a Balatonra: ha tehetem, minden egyes hétvégén lemegyek Füredre a barátaimmal. Alapvetően nem vagyok nagy úszó, ezért nyáron a vízi sportok helyett inkább maradok a szárazföldön, például strandröplabdázni szoktam”mesélte Tücsi. Ám a SportKlub műsorvezetője azt is hozzátette, egy-egy hajóra is szívesen felkapaszkodik, de a kormányzást meghagyja másra, ő csak élvezi, ahogyan a vitorlás a habokat hasítja.

Szerencsére van néhány szuperszexi friss fotónk is Tücsiről, akinek nagyon jól áll a nyaralás:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top