TV-sztárok

Tóth Gabi cáfolja a róla szóló pletykákat

Tóth Gabi neve is felmerült a Gyertek át szombat este! legutóbbi adásának egyik feladványában, amiben nem akárkivel hozták össze az énekesnőt...

A Gyertek át szombat este! című műsorában Kedves Ferenc barátnőit kellett időrendi sorrendben kiraknia Kiss Ramónának, aki csapata segítségével harmadik próbálkozásra sikeresen teljesítette a feladatot. Azonban Molnár Anikó, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita és Zimány Linda mellé Tóth Gabi neve is odakerült. Tavaly márciusban valóban szárnyra kapott egy ilyen pletyka, de Tóth Gabi már akkor is cáfolta azt. “Aki két hete látta a TV2 Összezárva Friderikusszal című mű­sorában a fotóalbumot, melynek kapcsán őszintén beszéltem a párkapcsolataimról, az tudhatja, eddig kivel kötöttem össze az életem” – mondta el az esetről Tóth Gabi a Borsnak.

Tóth Gabi cáfolja a róla szóló pletykákat

A Gyertek át szombat este! szórakoztató, vicces, late night elemekkel fűszerezett game show. Olyan játékok és feladatok szerepelnek a műsorban, amelyek egy otthoni házibuliban is előfordulhatnak, itt sok esetben a bulvársajtó híreiből merítünk, abban bízva, hogy ezek a hírek, információk hitelesek” – nyilatkozta Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top