TV-sztárok

Apa lesz a szexi Károly Fülöp herceg

Percekkel ezelőtt jelentette be a svéd királyi udvar, hogy a nyáron megnősült Károly Fülöp herceg és felesége, Zsófia első gyermeküket várják.

“Őfelsége a király és a királyné örömmel jelenti be, hogy fiuk, Károly Fülöp, és felesége, Zsófia hercegnő első gyermeküket várják. A baba várhatóan 2016 áprilisában jön világra” – ennyi áll az udvar hivatalos közleményében.

Zsófiát imádják a gyerekek, akikkel a hercegné mindig könnyen megtalálja a közös hangot
Zsófiát imádják a gyerekek, akikkel a hercegné mindig könnyen megtalálja a közös hangot

A Bernadotte-dinasztia internetes oldalára az is felkerült, hogy Zsófia remekül érzi magát, és egyelőre minden hivatalos kötelezettségének eleget tesz.

Zsófia és Károly Fülöp, akit Európa legszexibb hercegének neveznek, idén nyáron keltek egybe. Az egykori glammodell eleganciájával, tartásával, bájával gyorsan népszerű hercegnő lett, amit a mostani terhessége csak fokozni fog.

Apa lesz a szexi Károly Fülöp herceg

Az uralkodópár, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné pedig igen boldogok lehetnek, hiszen vasárnap keresztelték meg a harmadik unokájukat, jövő márciusban elsőszülöttjük, Viktória koronahercegnő ad életet második gyermeküknek, egy hónap múlva pedig megszületik az ötödik unoka is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top