TV-sztárok

Elvesztették az egyik babát Majkáék

Majka és Dundika már régóta tervezte, hogy újabb babájuk legyen. Egy darabig azt hitték, nem csak egy, de kettő trónörökös érkezik majd.

Majka és párja, Dundika már hosszú hónapok óta tervezgették, hogy még egy gyermeket vállalnának, aki ha minden úgy jön össze, ahogy azt ők szeretnék, akkor kislány lenne. Dundika újabb várandósságáról azonban az elmúlt hetekben kiderült, hogy újra kisfiuk lesz. A pár először azt hitte ráadásul, hogy ikreik lesznek – írja a Story magazin.

“Bármilyen különösen hangzik, most úgy tartom, hogy az ezek megőrültek! forgatásának köszönhetem őt is, és Marci fiamat is. Július közepétől ugyanis a forgatások miatt mindig emberi időben értem haza”mondta Majka a hetilapnak.

Elvesztették az egyik babát Majkáék

Dundika azt is elmesélte, hogy Marián után lehet, hogy jobban örültek volna egy kislánynak, de nem is a neme, hanem a baba egészsége a legfőbb szempont. A környezetük “elvárásai miatt” azonban előfordulhat, hogy harmadik babájuk is lesz.

“Most, hogy újra fiunk lesz, benne van a pakliban, hogy megpróbálkozunk majd egy harmadikkal is. De akkor sem lesz tragédia, ha újra fiunk születik. Mondtam is Petinek, hogy így gyarapszik majd a Majoros klán” – mondta Dundika.

Majkáék a várandósság elején azt hitték, hogy ikreik lesznek, később azonban az egyik magzat felszívódott. Mint Dundika mondja, nem szomorkodtak túl sokat, hiszen szerintük mindennek oka van.

“Két embrió is megtapadt, ám az egyik rövidesen felszívódott. Az orvosom szerint ez sok párnál előfordul. (…) Ha így alakul, és megszületnek az ikrek, biztosan lett volna pár kőkemény évünk. Aztán mégsem így lett. Amikor kiderült, hogy egy embrió maradt meg, azt mondtuk, az élet akarta így. Persze az első héten biztosan nagyon örültem volna két babának, utána azonban kezdődött volna az erőltetett menet.”

Elvesztették az egyik babát Majkáék

Természetesen mi is azonnal a telefon után kaptunk, hogy megkérdezzük Dundikát, hogy hogy vannak és hogy viseli a második várandósságot.

“Minden igaz amit korábban a hetilapnak elmondtunk. Nagyon furcsa hírek jelentek meg a várandósságomról, ezért döntöttünk úgy, hogy beszélünk róla. Kisfiunk lesz és nagyon jól vagyunk, boldogok, ennél többet most nem szeretnék elárulni” – mondta Dundika az NLCafénak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top