TV-sztárok

Novák Angéla először Pimaszúrnak mutatta meg a nővérét

A Pimaszúr átcuccol adásában először mutatta meg a nyilvánosságnak Novák Angéla a testvérét, Csillát, aki mindig kitartott mellette.

Hámoriné Csiri Erika a férjével látogatta meg Novák Angélát a Pimaszúr átcuccol forgatásán. Angéla testvére őszintén mesélt Angéla “kálváriájáról”. Annak idején Erikának mondta el először, hogy tudja, rossz testbe született.

Novák Angéla először Pimaszúrnak mutatta meg a nővérét

“Én nagyon sokat sírtam miatta. Azért, mert tudtam, hogy neki így sokkal nehezebb lesz az élete. Neki hússzor annyit kell teljesíteni, ha bármit csinál, hogy elismerjék vagy elfogadják az ő eredményeit. Nagyon nagy baj volt, hogy így alakult, hogy nem tudtam neki segíteni. Mi a szomszédban laktunk, és mivel anyukám azt mondta, hogy így nem jöhet haza, hogyha ő lányként öltözik vagy lányként viselkedik, mert ő úgy gondolta, hogy egy tinédzserkori hóbort” – árulta el Erika, aki mindvégig igyekezett testvére mellett lenni. Aztán persze megtört a jég, igaz négy év után. 

Novák Angéla először Pimaszúrnak mutatta meg a nővérét

“Konkrétan nekem lett egy párkapcsolatom. Már beszéltünk is a mamáékkal, én azt már mondtam, hogy van egy párkapcsolatom, szerelmes vagyok, és akkor egyszer mondta, hogy menjünk ki vasárnapi ebédre. És akkor, egyik pillanatról a másikra… kimentünk vasárnapi ebédre a párommal, és onnantól kezdve nem volt az kérdés, hogy ez a helyére került” – árulta el Angéla. Mára teljesen rendeződött a viszony, minden hétfőt együtt tölt Angéla a szüleivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top