TV-sztárok

Harsányi Levente: újra szerelmes vagyok

A népszerű műsorvezető, Harsányi Levente, őszintén vallott arról, hogy kivel szereti ideje legjavát tölteni, ráadásul külsejében is megváltozott miatta.

Harsányi Levente játékszenvedélyéről vallott korábban, most pedig kerek perec kimondta, hogy szenvedélyesen imádja kislányát, ráadásul miatta jött rá arra is, hogy az egészség mindenekfelett a legfontosabb dolog. Éppen ezért növesztett nagyon furcsa bajuszt is, amivel kiáll a movember kampánya, a prosztatarákszűrések mellett. Mint azt Harsányi Levente hangsúlyozta, sosem gondolta volna, hogy ennyire elterjedt betegségről van szó, ráadásul ha az ember rendszeresen jár szűrővizsgálatra, megelőzhető a tragédia.

“Azt gondolom, hogy nagyon sokan azért nem mennek szűrővizsgálatra, mert félnek, hogy kellemetlen lesz. Ezúton üzenem mindenkinek, hogy ez nem igaz, nagy hülyeség, ugyanis csak egy ultrahangos vizsgálatról van szó, amin akár az ember élete is múlhat” – kezdte Harsányi Levente.

Harsányi Levente: újra szerelmes vagyok

“Amikor megszületett a kislányom, egy másik rendszerbe kerültem én és az életem. Felelős lettem érte, és úgy gondolom, hogy ez az egészségem megőrzésével is jár. Ezért állok ki a kampány mellett, és növesztettem idén patkóbajuszt, ami már akkora, hogy Lilla meg sem ismer. Egyik nap hazamentem, rám nézett, és kérdőn ennyit mondott: Papa?” – nevetett.

A Dal műsorvezetője, Harsányi Lenvete azt is elmesélte, amióta kislányát először a karjában tartotta, újabb nőbe lett szerelmes.

Harsányi Levente: újra szerelmes vagyok

“Olyan édes Lilla Boglárka, hogy megzabálom. Kúszik, mint a kamatláb, hol felfelé, hol pedig visszacsúszik, egyszerűen más dimenzióba kerültem miatta. Gangsta Zolee barátom mondta, mikor megszületett, hogy legalább együtt fogunk ülni a börtönben, mert tuti, hogy mindketten kinyírjuk az udvarlókat. Jó lesz a társaság – nevetett. – Azt gondolom, hogy újra szerelmes vagyok, és ez örökké fog tartani.”

Harsányi Levente: újra szerelmes vagyok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top