TV-sztárok

Kim Kardashian Szentnek nevezte el a fiát – mi jöhet még?

Nehéz volt megfelelő nevet találni Kim Kardashian és Kanye West fiának, ezért végül csak egy megoldás maradt: egy Sainttel, vagyis Szenttel lett gazdagabb a világ.

Amikor a Kardashian család szóba kerül, valahogy minden alkalommal a Nagy durranás című film Benson admirálisa jut eszembe: nagyszerű lehet nekik a saját világukban, de kívülről nézve az egésznek nem sok értelme van.

Csak hogy a legaktuálisabb példát mondjam: Kim Kardashian és Kanye West a kisfiukat Saint Westnek nevezte el. A magyarul nemes egyszerűséggel csak Szent állítólag azért kapta a nevét, mert a szülők valami egyedit akartak és más nem jutott eszükbe.

Sokan kérdezték, hogy North (észak – a szerk.) lányunk után most lehetne South (dél – a szerk.) a fiunk, de ez nem lenne igazságos, mert a legjobb égtáj után mindig csak a második lehetne” – magyarázta Kim Kardashian.

A netet már elárasztották Saint Westtel kapcsolatos viccek. Mivel Kanye West azt hirdeti magáról, hogy ő Yeezus, ezért sokan ezt lovagolták meg. A másik közkedvelt vicc, hogy Kim Kardashian exe a New Orleans Saints nevű amerikai focicsapat tagja. Ezekből egy válogatást gyűjtöttünk, a galériára kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha egy mondat úgy kezdődik, hogy Kardashian, azt tulajdonképpen kár is befejezni. Az teljesen biztos, hogy a világ egyik legjobban felépített valósághőse Kim Kardashian, akit érdemei elismerése mellett ideje lenne nyugdíjba küldeni, mert egy életre elegendő anyaggal árasztotta el az internetet.

A kis Szent már csak hab a tortán, és hogy igazságosak legyünk, a spanyolajkúak körében népszerű Jesus azért hasonló kategória. Ennyit a védelmükben. Elvégre, ha Pete Wentz Saint Laszlo nevet adhatta a fiának tavaly, akkor a Kardashianoknak is jár egy szent.

Kim Kardashian Szentnek nevezte el a fiát – mi jöhet még?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top