TV-sztárok

Idegösszeomlást kapott a lány, akit Justin Bieber üldöz

Gyakorlatilag levadászta az internetről Justin Bieber azt a lányt, akinek az internetes képe felkeltette az érdeklődését. Cindy Kimberly viszont nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött érdeklődéssel.

Legalábbis ő maga ezt állítja, noha az Instagarm-oldalán szívesen modellkedik egy kicsit. 

De kezdjük az elejéről. Két nappal ezelőtt Justin Bieber kiposztolta ezt a képet, és melléírta: “Úristen, ki ez a lány?”

Omg who is this!!

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép,

A 47,3 millió Bieber-rajongó pedig akcióba lendült és rekord sebességgel megtalálta Cindy Kimberlyt, akinek ezzel megváltozott az élete. Gyakorlatilag 24 óra alatt feltörték a Twitter-oldalát, amit korábban inaktívvá tett, a régi tumblr oldalának URL-jét pedig ellopták, és használni kezdték. Ismerősei szerint a lány gyakorlatilag kisebb idegösszeomlást kapott attól, hogy üldözni kezdték a Bieber-rajongók, no meg maga Justin Bieber.

Korábban is sokszor akarták már lecsapni Justin Biebert, és ez a mostani eset sem kivétel. Miközben gyakorlatilag egy civil lányt kitett mindenféle zaklatásnak, már úgy tűnik, hogy a 21 éves énekest nem is érdekli a történet.

Ahogyan a Hollywood life összerakta a történetet, Justin Bieber tulajdonképpen egyfajta bosszúból posztolta Cindy Kimberly fotóját, miután az énekes megtudta: exe, Selena Gomez a tinikedvenc One Direction fiúcsapat egyik tagjával jár.

Idegösszeomlást kapott a lány, akit Justin Bieber üldöz

“Justin Bieber féltékenységből a szokásos módszert választotta, és elkezdett más nőkről képeket kitenni és közös fotókat posztolni a közösségi oldalán” – mondta a riporter.

Azelőtt két nappal, hogy Cindy Kimberlyre rászabadította volna az embereket, Justin Bieber még Selena Gomezzel közös régi képet osztott meg a rajongókkal.

Crazy throwback

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép,

Két hete pedig szerenádot adott az énekesnőnek a Montage Beverly Hills hotelben, mielőtt arról beszélt az Ellen show-ban, hogy szerinte van esélyük még a közös jövőre.

Aztán csalódottságában az első Selenához hasonló lányt levadászta a netről.

This is my fav pic of myself so no matter how many times I delete I'm gonna still repost

Cindy Kimberly (@wolfiecindy) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top