TV-sztárok

Kulcsár Edina kés alá fekszik

Kulcsár Edina rendkívül nehéz időszakot élt át az utóbbi hónapokban, ezen szeretne végre teljesen tiszta lappal túl lenni és egészségügyileg is tökéletesen helyre jönni.

Kulcsár Edina nemrég csomót talált a mellében. Az Aktív műsorvezetője, Edina később elmondta, szerencsére csak a riadalom volt nagy, három jóindulatú cisztát fedezett fel, így mindenki megnyugodhatott. Kulcsár Edina azonban úgy érzi, teljes mértékben akkor lehetne csak fellélegezni, ha kés alá feküdne, és kiműttetné a csomókat. 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Az a helyzet, hogy épp múlt héten akartam felhívni az orvost, hogy egyeztessünk időpontot. Bár megígértem magamnak, hogy lassítok, és többet nem hajszolom magam túl, megint nincs időm semmire. Az egészségem természetesen borzasztóan fontos számomra, így minél előbb szeretném megműttetni magam. Csak időt kellene szakítanom rá. A műtét után ugyanis öt napot mindenképpen szeretnék pihenni, hogy maradéktalanul felépüljek. Ezt most már minél előbb szeretném megejteni” – mondta a Miss World 2014 második helyezettje, a Lay’s partybuszon az NLCafénak.

Kulcsár Edina kés alá fekszik

Addig is a szépségkirálynő igyekszik a lehető legegészségesebben élni az életét, ahogy korábban is. Sportol és a táplálkozására is odafigyel. Az elmúlt napokban azonban újra rossz hírt kapott, és Kulcsár Edina úgy döntött, inkább hazaköltözik nagyijához.

“Visszaköltöztem a dédnagymamámhoz, akinek a napokban sajnos meghalt a másodszülött fia. Óriási összetartás van köztünk, én eddig is úgy éreztem, hogy túlságosan távol költöztem a családomtól, így inkább felmondtam az albérletet, és hazamentem. Az elmúlt időben én inkább menekülni akartam önmagam és a problémák elől, ezért “szaladtam” el szinte a világ végére. Ma már tudom, hogy inkább szembe kell néznem a problémákkal, és készen állok arra, hogy ismét megerősödve, újult erővel kiálljak magamért, és most a mamám mellett is ott tudjak lenni támaszként. Ő is mindig mellettem állt”mesélte Kulcsár Edina korábbi szakítására is utalva, ami érthető módon nagyon megviselte.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Hat év nem múlik el nyomtalanul, de büszke vagyok magamra, mert mertem lépni és nem benne maradni valamiben, ami már nem működött. Erről többet nem mondanék, csak még annyit, hogy jelenleg nincs senki az életemben, a magam lábán állok, és megtanulok egyedül szembenézni minden nehézséggel úgy, hogy egy imádni való család van mögöttem.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top