TV-sztárok

Tortadobálás, tánc és móka: Gönczi Gábor búcsúzik az RTL-től

Nem tartott sokáig a találgatás, hogy Gönczi Gábor tényleg távozik-e az RTl Klubtól. A hír igaz, mi pedig most megnéztük, honnan hova jutott az RTL arcaként ismertté vált műsorvezető, aki rengeteg emlékkel távozik a csatornától.

Még gombócból is sok, szokták mondani, ha valaki egy helyen tölt közel két évtizedet. Gönczi Gábor idén már 19 éve, hogy csatlakozott az RTL Klub csapatához.

Amíg még mentek a találgatások, a rajongók vitáznak, hogy Gönczi Gábor neve már egybeforrt az RTL-lel, ezért hihetetlen lenne a váltás. Akárhogyan is lesz, az biztos, hogy az elmúlt évtizedek alatt volt jó néhány pillanat, amire emlékezhetünk.

Röviden összefoglalva mondhatnánk, hogy kezdőből…

Gönczi Gábor pillanatai

…igazi profi lett, aki okkal büszke a teljesítményére, és aki nélkül nehéz lenne elképzelni a Fókuszt, hogy csak egyet mondjunk.

18 évvel ezelőtt ezen a napon léptem be az RTL KLUB kapuján! Nagyon büszke vagyok arra, hogy a mai napig ide tartozom, Nektek pedig köszönöm, hogy néztek és szerettek minket! 🙂

Közzétette: Gönczi Gábor – 2015. szeptember 4.

Nagy szó például, hogy ennyi év alatt azért nem tudnánk túl sok bakit felsorakoztatni, pedig a műsorvezetőknél azért ilyen is előfordul. Itt van egy, amikor nem bírta megállni nevetés nélkül.

Amúgy nem meglepő, hogy Gönczi Gábor rajongói extrém módon képesek kifejezni az imádatukat, még dal is született, amelyben a műsorvezető neve egészen szürreális kontextusban került elő.

“Vicces lenne elmenni egy koncertre, és megnézni, hogy talán a tömeg üvöltve skandálja a refrénben a nevemet. Lehet, hogy egyszer el is megyek, ha koncerteznek egyáltalán” – mondta az RTL Klub sztárja akkor.

Persze más RTL Klub-os arcokhoz hasonlóan Gönczi Gábor is feltűnt a Vacsoracsatában, ahol azt bizonyította be, mennyire tud főzni. Ráadásul kiderült: undorodik a paradicsomtól, de valami egészen hihetetlen módon. A verseny kedvéért viszont hajlandó volt egyet felszeletelni és megszagolni. Talán most majd Lázár Chef kihívásaiban tűnhet fel a TV2 új műsorában.

Gönczi Gábor:

Miközben a Vacsoracsata során kiderült, hogy a tévében sokan alacsonyabbnak gondolták a műsorvezetőt, az azóta eltelt időben gyakorlatilag rendszeres téma a megjelenése. Amikor például Gönczi Gábor szakállt növesztett, azért odáig voltak az emberek.

Gönczi Gábor:

Kár is lenne felsorolni az összes pillanatot, hiszen volt ott tortával dobálás:

Gönczi Gábor:

Táncolgatott is egy kicsit: 

Pimaszúr átcuccolt Gönczi Gáborhoz a válása után. Kicsit hosszabb videóban beszélt is a nyilvánosság előtt lezajlott időszakáról.

De láthattuk énekesként a Smile együttesben, vagy éppen a fogmosás fontosságáról kampányolni, amire viccesen csak annyit írt: “Oscar-díjas alakítás.”

Gönczi Gábor:
Gönczi Gábor:

Mindenesetre most, hogy eldőlt a kérdés, és Gönczi Gábor távozott az RTL Klubtól, várjuk a folytatást.

Gönczi Gábor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top