TV-sztárok

Berki hegyes erőssel lepte meg Pamelát

Ugyan minden nap szerepel a hírekben, de Berki Krisztián így is képes meglepetést okozni. Nőnap alkalmából furcsa ajándékot adott át Pamelának.

Miközben kilövi a kamerást, Berki Krisztián életigazságokat posztol a tudatosság/pontosság/szerénység témakörében. Állítja: “Aki meghatározott szabályok szerint él, az nem az üres formákhoz ragaszkodik, hanem minden szükségletéhez megtalálja a hozzá illő formát.”

Ezek után már meg sem kell lepődnünk, ha a Nőnapot sem szokásos sémákkal (lásd: virág) ünnepli.

De akkor mégis hogyan?

Berki Krisztián elment futni, majd hazatért, és ajándékot osztott. Zsozsónak odaadta, amit a férfi feleségének szánt (mondjuk, az egy sematikus virág, de mindegy), a lányát, Natasát pedig meglepte egy felsővel (és egy csomag pelenkával), majd leült. Pamela csak nézte őt, majd kikérte magának, hogy ő nem kap semmit Nőnap alkalmából, és a pelenkával fejbe vágta az ismételten kivasalt heréjű Berkit.

Mint látható: Pamela veri a Berkit.
Mint látható: Pamela veri a Berkit.

Berki a csattanás után elővette gyereke anyjának is az ajándékot: egy paprikát. Hogy az hegyes erős, vagy sima TV paprika, az sajnos nem derült ki, de a látvány alapján bármelyik lehet.

Ha érdekli, miként reagált Pamela a paprikára, és mivel magyarázza Berki az ajándékot, nézze meg a videót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top