TV-sztárok

Harrison Ford könnyek közt mesélt a beteg lányáról: Ő az én hősöm

Harrison Ford most először, könnyek közt mesélt a lánya, Georgia betegségéről. A színész szerint rengeteget tanult a gyerekétől a kitartásról és az optimizmusról.

Harrison Ford ritkán beszél a magánéletéről, különösen nem szokása kiteregetni a problémákat, hogy a nyilvánosság csámcsoghasson rajta. Most mégis úgy érezte, a lánya betegségéről beszélnie kell, mégpedig egy jótékonysági gálán, ahol a színész a színpadon fejezte ki a háláját az orvosoknak.

Harrison Ford könnyek közt mesélt a beteg lányáról: Ő az én hősöm

“A lányom is elkísért ma, hogy köszönetet mondjunk a FACES-nek. Rengeteg dolog miatt csodálom a lányomat. Csodálom a kitartását, a tehetségét, az erejét. Ő az én hősöm, nagyon szeretem” – kezdte a 73 éves Harrison Ford az epilepszia gyógyítására létrehozott alapítvány, a FACES gáláján.

“Ha az egyik szeretted ebben a betegségben szenved, elkeserítő lehet. Tudod, hogy ez kihat majd az életére, a jövőjére, a lehetőségeire, és kétségbeesetten keresed számára az enyhülést, a segítséget. Meg akarod találni a módját, hogy kényelmes és eredményes életet élhessen.”

Harrison Ford könnyek közt mesélt a beteg lányáról: Ő az én hősöm

A New York Daily News arról számolt be, hogy a színész az előadás alatt többször könnyes szemmel mesélt a közönségnek a most már 26 éves lánya rohamairól. “Georgia első rohama gyerekkorában volt, de akkor az orvosok azt gondolták, migrén jelentkezett nála, és erre adtak neki gyógyszert. Néhány évvel később megismétlődött az egész, csak sokkal súlyosabb formában. Szerencsére időben rátaláltak. Azt mondtam magamnak, hogy kell lennie egy orvosnak, aki segít. Ez itt Los Angeles, minden megoldható. Mindenhova vittük, mire meglett az eredmény, epilepsziát diagnosztizáltak nála.”

Hála a gyógyszeres kezelésnek, Georgia már nyolc éve tünetmentes, és jelenleg Londonban tanul. Édesanyja Harrison Ford második felesége, aki nemrég hunyt el, a gyász óta pedig a színész még több időt tölt a gyerekeivel.

Harrison Ford könnyek közt mesélt a beteg lányáról: Ő az én hősöm

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top