TV-sztárok

Megnőtt Taylor Swift melle

Taylor Swift macskanős ruhája nem sokat bízott a képzeletre – azaz egyvalamit mégis: csak optikai illúzió, vagy tényleg nőtt a mellmérete?

Talán csak érdekes szögből fotózták, de Taylor Swift legújabb képei óta megy a találgatás: megcsináltatta-e a mellét az énekesnő? Nézd, ez indította el az egészet:

????

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Egyesek szerint nemcsak a keble, de a hátsója is domborúbb, mint ahogyan megszokhattuk tőle. A rossz tartás, a furcsa szögből készült fotó, az implantátum és mell-, illetve fenékszivacs, esetleg csak felszedett a sztár? Na ezek mind felmerülnek mint lehetséges megoldások, de az tény, hogy Taylor Swift eddig a kis mellűek példaképe volt, sőt sokszor már megvádolták azzal is, hogy szándékosan betegesen soványra koplalja magát, ezzel rossz példát mutatva a rajongóinak.

Most és egy évvel ezelőtt
Most és egy évvel ezelőtt

Összeszedtünk a galériába néhány képet az elmúlt közel háromnegyed évből, hogy mindenki maga dönthesse el: egyszerűen csak a ruha tette, vagy talán a nyugis élet, hogy Swift gömbölyűbbnek látszik, vagy tényleg plasztikáztatott?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top