TV-sztárok

Levették a lélegeztetőgépről Damu Roland lányát

A vártnál korábban, császármetszéssel hozták világra Damu Roland kislányát. Damu Maya állapota kritikus volt, lélegeztetőgépre volt szüksége.

Damu Roland a közösségi oldalán kért mindenkit arra, hogy imádkozzanak a kislánya egészségéért. Damu Maya 1,7 kilóval jött világra múlt szombaton, mégpedig császármetszéssel, rögtön inkubátorba tették, és infúziót is kapott.

Levették a lélegeztető gépről Damu Roland lányát

Most viszont az orvosok valóságos csodának tartják: Damu Roland kislánya már önállóan képes enni, ezért levették a lélegeztetőgépről is.

Levették a lélegeztető gépről Damu Roland lányát

Damu Edina a terhesség alatt is alkoholproblémákkal küzdött, ezért nem szoptathatja a kislányát. Ahogyan kiderült, néha még infúzióra teszik Mayát, akinek szerencsére nincs alkoholszindrómája.

“Óriási szerencse, hogy még sincs alkoholszindrómája, és egészséges olyannyira, hogy már tápszert is kapott, bár néha még valóban infúzióra teszik” – mondta el Damu Edina, aki a terhessége alatt sem tette le az alkoholt. 

Levették a lélegeztető gépről Damu Roland lányát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top