TV-sztárok

Hazugságvizsgálóval hallgatják ki Lagzi Lajcsit

Folytatódik Lagzi Lajcsi kálváriája. Újra kihallgatták, és hazugságvizsgálatnak akarják alávetni. Mint mondta, vállalja, ha ez szolgálja az igazság kiderítését.

Szerdán ismét kihallgatták Lagzi Lajcsit, de úgy tűnik, még mindig nincs vége a kálváriájának, ugyanis poligráfos vizsgálatnak is alá akarják vetni az áramlopással, valamint vesztegetéssel vádolt zenészt.

A Blikk a kihallgatás után érte utol Lagzi Lajcsit. “Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint válaszolni a kérdéseikre, de semmi újat nem tudtam mondani. Hiába a videofelvétel, a jó zsaru–rossz­ zsaru módszer, olyat nem tudok elmondani, amit nem tudok, vagy amiben nem vettem részt” – mondta Lagzi Lajcsi, akit ez után a lap információi szerint hazugságvizsgálóval akarnak tesztelni. “Alávetem én magam bárminek, ha az szolgálja az igazság kiderítését. Természetesen vállalom a poligráfot is” – mondta a zenész.

 

Hazugságvizsgálóval hallgatják ki Lagzi Lajcsit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top