TV-sztárok

Könnyeivel küszködve mesélt Aigner Szilárd lánya

Aigner Éva a Mokkában nyilatkozott, és többek közt azt is elmondta, hogy apja korábbi műtéteinek semmi köze nem volt a halálához.

Hétfőn mi is megírtuk, hogy váratlanul, hetvenéves korában elhunyt Aigner Szilárd. Az időjós lánya, Aigner Éva elmesélte, hogy édesapjának a meteorológia volt az élete, évtizedek óta hétből hét napot dolgozott.

“Nem úgy tűnt, mintha rosszabbul lenne” – mondta Éva a halála előtti napról, amikor a meteorológus születésnapját ünnepelték, és hozzátette, hogy apja járt rutinellenőrzésekre, orvosa pedig közölte vele nemrég, hogy “bár minden 70 éves ember ilyen egészséges lenne”.

Aigner Éva
Aigner Éva

Éva cáfolta, hogy Aigner Szilárd egyik korábbi műtétjének köze lett volna a halálához, sőt elmesélte, hogy folyton azzal viccelődött, hogy “kénytelen lesz berendezkedni az örök életre”.

Éva azt is elmondta, hogy 4 éves kislányával is közölte a gyászhírt, apjáról pedig elmesélte, hogy visszahúzódó ember volt, nem érdekelte a szereplés, csak az, hogy a munkásságát értékeljék az emberek. A TV2 riportja itt látható:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top