nlc.hu
TV-sztárok
Veszettül cuki képet posztolt Bud Spencer az unokájáról

Veszettül cuki képet posztolt Bud Spencer az unokájáról

Hazánk kedvenc olasz filmsztárjának egyik kedvenc unokája ma lett 23 éves, Spencer pedig egy régi fotót posztolt a mára ketrecharcosként sikeres fiúról.

Bud Spencer igazi neve Carlo Pedersoli, egyik unokáját pedig így hívják: Carlo Pedersoli Jr. A fiú ma ünnepli a 23. születésnapját, a büszke nagypapa pedig egy régi fotóval ékeskedik.

Happy Birthday to my grandson Carlo Pedersoli Jr. @sementocpjr #budspencer #carlopedersoli #happybirthday

Bud Spencer (@budspencerofficial) által közzétett fénykép,

Az ifjabb Carlo nyilván még ma is a nagypapa kedvence, de az ellenfelei valószínűleg nem az édes kisunokát látják benne. A fiú egész sikeres ketrecharcos lett, a ringben így fest:

A 87 éves színész kora ellenére meglepően aktív életet él a közösségi oldalakon. Nemrég fiával és unokájával posztolt közös képet, a régi forgatásokról pedig folyamatosan tölti fel a színfalak mögötti képeket, sőt Bud Spencer éltetett már magyar kisfiút a Facebookon, és gratulált az Oscar-díjas Saul fiához is.

Megmutatunk még egy régebbi képet róla, melyen egy hatalmas tál spagettit eszik legjobb barátjával, a 77 éves Terence Hill-lel.

Ready steady…GO #budspencer #terencehill #contest

Bud Spencer (@budspencerofficial) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top