TV-sztárok

Újra börtönbe kerülhet Lagzi Lajcsi

A gyerekverési ügy miatt Lagzi Lajcsi akár újra börtönbe kerülhet. A rendőrség nyomoz.

 Napok kérdése, és tisztázódik, hogy mi is történt pontosan múlt pénteken a zenész birtokán tilosban fürdőző gyerekekkel. Ha megáll a vád, Lagzi Lajcsi állítólagos gyerekveréséről, akkor nagy bajban van, akár a börtönbe is kerülhet.

“Ezzel a családdal már sok bajom volt, egyszer megakadályoztuk, hogy fát vigyenek el az erdőből. A balhé kitörése után – annyi történt, hogy le­csesztem őket, amiért bemásztak és kárt okoztak – már utalgattak arra, hogy ha a zsebembe nyúlok, akkor nem viszik a nyilvánosság elé ez ügyet. Tipikus kabátlopási ügy. Nem csináltam semmit, mégis védekeznem kell!” – mondta Lagzi Lajcsi, aki korábban arról is beszélt: éppen hogy őt ütötte meg az egyik fiú apja.

Újra börtönbe kerülhet Lagzi Lajcsi

“Nem én tettem feljelentést Lajcsi és Csaba ellen, hanem a rendőrség tette hivatalból. A rendőrség hívta fel a figyelmünket arra is, hogy készíttessünk látleletet, ez sem a saját ötletünk volt. Hogy is lett volna? Soha életünkben nem keveredtünk ilyen ügybe. A férjem egy nyuszi, még életében nem ütött meg senkit, pedig erős fizikumú ember” – bizonygatta az egyik gyerek édesanyja.

Mivel Galambos Lajos jelenleg is büntetőeljárás hatálya alatt áll az áramlopási és vesztegetési ügyben, nagy bajban lehet, ha újabb bűncselekménnyel vádolják meg. Márpedig egy kiskorú ellen elkövetett könnyű testi sértés is minősített eset, csak a bíró jóindulatán múlik, hogy börtönbe küldi vagy sem – írja a Bors.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top