TV-sztárok

Rubint Réka bikinis testétől a nap is kisüt

Bulgáriából jelentkezett be.

Rubint Réka néhány napot a Fekete-tenger partján töltött, mivel augusztusra szervez oda egy Alakreform tábort. A szervezkedés végén posztolt egy pihenőset.

Ez az:

Gyönyörű napsütés, álomszép szálloda, tiszta, tágas, tengerre néző szobák, remek all inclusive ellátás❤️ Club Hotel Riu Helios Paradise???? Aug.15-22-ig ez a csodás, közvetlen tengerparti szálloda lesz a külföldi Alakreform tàbor helyszíne❤️ 2napot töltöttünk itt, egyeztettünk a tábor részleteiről, így tapasztalatbòl mondhatom, hogy megtalàltuk a tökéletes hotelt! A szemèlyzet kedves, segítőkész, vidám! A medencék gyönyörűek, a tenger meleg, a homokos part makulátlanul tiszta✌️ Vízisport lehetőségek, bulik, animáciòs programok, rendszeres Alakreform és Retro aerobic edzések… Egy szòval PERFECT✌️❤️ jelentkezni lehet, van mèg néhány szabad hely: info@szallodak.hu #summer #camp #alakreform #tábor #alakreformtábor #beach

Réka Schobert (@rekarubint) által közzétett fénykép,

Azóta viszont hazaérkezett, és egyből Csorba Dávidhoz, egy beteg fiúhoz ment, akit férjével, Schobert Norbival már egy ideje segítenek. Innen is küldött egy fotót.

A fitneszben utazó házaspártól egyáltalán nem idegen a jótékonykodás. Schobert Norbi épp most segített a súlyos anyagi gondokkal gondokkal küszködő Dóri Házon, mely az ország első gyermekhospice-háza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top